Pag, Croatia

Apartmani "Duda"Provedite odmor u našim apartmanima

Vidalići

VidalićiMalo mjesto za miran odmor

Apartmani "Duda" nalaze se u malom ljetnom rezidencijalnom mjestu Vidalići, na obali velikog zaljeva okruženog otokom Pagom. Vidalići su udaljeni 4 km od Novalje. To je malo mirno mjesto izdvojeno od buke i gužve te je stoga idealno za potpuni odmor. Mjesto je novoizgrađeno s uređenom šljunčanom plažom.

Prolaz prema moru - Apartmani Duda

Apartmani "Duda"Ugodan boravak u novom objektu.

Kuća je smještena 30 m od plaže (prvi red do mora) i okružena je lijepim vrtom punim lavande, oleandra i drugog mediteranskog raslinja. Nudimo vam tri apartmana (plavi,rozi,narančasti) s očaravajučim pogledom na more te jedan studio-apartman. Svaki apartman se posebno ističe zbog svojeg skladno uređenog interijera po bojama.

Apartmani se sastoje od tri prostorije (dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba i kupaonica) te dva balkona s pogledom na more. Svaki apartman može primiti do četiri osobe.

Studio-apartman (zeleno uređeni interijer) se sastoji od dvije prostorije (spavaća soba s kuhinjom i kupaonica) te velikog balkona 12 m2.

Apartmani su potpuno opremljeni sa klima uređajem, SAT TV, a kuhinja štednjakom, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom i svim neophodnim posuđem. Na Vašem je raspolaganju i sedam parkirnih mjesta.

Kao dodatna pogodnost na raspolaganju vam stoji čamac (sa potpunom opremom), bicikli i roštilj te plodovi iz našeg bogatog vrta (smokve, naranče, grožđe i razno aromatično bilje). Kod nas možete nabaviti i uživati u vrhunskim vinima vlastite proizvodnje.


Ovce - Pag

Otok PagJedan od najsunčanijih otoka Jadrana

Nadeleko poznat po paškoj čipki, otok Pag je jedan od najvećih i najrazvedenijih otoka u Jadranskom moru. Raznolikog pejsaža, od golog kamenitog istočnog dijela pa do zelenog sjeverozapadnog bogatog maslinicima, otok pruža jedinstveni doživljaj. Kako je otok Pag je bio naseljen još od neolitika, njegova je kulturna ostavština vrlo bogata. Mnoštvo pješčanih i šljunčanih plaža, raznolikost pejsaža, gastronomska ponuda (paški sir i janjetina) te bogatstvo kulturnih, zabavnih i sportskih sadržaja čine otok Pag omiljenom turističkom destinacijom.

Pag je s kopnom spojen Paškim mostom pa do otoka nije teško doći. Osim preko mosta, do Paga se lako dolazi i trajektnom vezom Žigljen – Prizna.


Novalja

Novalja

Grad Novalja, glavno turističko središte otoka Paga udaljeno 4 km od Vidalića, obiluje raznim kulturnim spomenicima kao što su ranokršćanske bazilike iz 4. i 5. stoljeća, ostaci podnog mozaika te jedinstvenog antičkog podzemnog vodovoda isklesanog u kamenu. Nedaleko od Vidalića (5 km) nalazi se mistični Paški trokut, megalistki otisak u kamenu koji je već duže vrijeme glavno odredište svim avanturistima i planinarima.

Opširnije...

Pag

grad Pag

Grad Pag je kulturno - povijesno najzanimljivije mjesto otoka Paga. Najznačajnije građevine su Zborna crkva Marijinog Uznesenja, Knežev dvor i kula Skrivanat - jedina preostala od devet kula koje su, zajedno s bedemima, nekada okruživale grad. Pag je poznat po jedinstvenoj čipki, paškom siru i soli.

Opširnije...

Zrće

Zrće

Za mlade ljude željne dobre zabave i partijanja, samo nekoliko kilometara od naselja Vidalići nalazi se nadaleko poznata plaža Zrće, takozvana hrvatska Ibiza, s brojnim klubovima na otvorenom u kojima gostuju svjetski poznati DJ-evi. Bogat 24-satni program te raznolika sportska ponuda (Wakeboard, Bungee Jumping i dr.) i prekrasna šljunčana plaža čine Zrće obveznom destinacijom mladih iz cijele Europe.

Opširnije...